OPSTELLING: Heel wat wijzigingen bij RSCA, drie(!) grote afwezigen in de selectie

OPSTELLING: Heel wat wijzigingen bij RSCA, drie(!) grote afwezigen in de selectie

Gepubliceerd: zondag 7 oktober 2018 om 13:30zo 07-10-2018 om 13:30

Met RSC Anderlecht en Zulte Waregem staan twee ploegen in volle crisis tegenover elkaar. Beide ploegen moeten dus ook absoluut punten pakken. Dit zijn de opstellingen voor deze wedstrijd.

Na de nederlaag tegen Dinamo Zagreb heeft Vanhaezebrouck opnieuw beslist om zijn elftal flink te wijzigen. Zo zijn Andy Najar, Ognjen Vranjes, Antonio Milic, Francis Amuzu, Yevhen Makarenko en Ivan Santini er niet bij. Zij worden vervangen door Kenny Saief, Alexis Saelemaekers, James Lawrence, Sebastiaan Bornauw, Sven Kums en Pieter Gerkens.

Nog opvallender aan de ploeg zijn de drie grote afwezigen. Zo zitten Vranjes, Santini en Makarenko (drie nieuwelingen dit seizoen) zelfs niet in de selectie van Anderlecht. Bij het trio zou het gaan om een (lichte) blessure.

Ook bij Zulte Waregem zijn er een pak nieuwe namen. Dury wijzigt zijn ploeg op maar liefst vier plekken na de nederlaag tegen Genk. Damien Marcq, Hicham Faik, Mamadou Sylla en Johan Bjordal zijn er niet bij. Zij worden vervangen door Michael Heylen, Hamdi Harbaoui, Theo Bongonda en Florian Tardieu.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws