Oude bekende maakt rentree: Heel leuk om opnieuw in België te voetballen

Oude bekende maakt rentree: "Heel leuk om opnieuw in België te voetballen"

Gepubliceerd: zondag 7 oktober 2018 om 10:35zo 07-10-2018 om 10:35

Zaterdagavond maakte een oude bekende van het Belgische voetbal zijn wederoptreden in de Jupiler Pro League. Geoffrey Mujangi Bia mocht twintig minuten voor affluiten invallen bij Sporting Lokeren. Dat bracht echter weinig zoden aan de dijk.

De vleugelaanvaller kon niet verhelpen dat zijn club met 1-3 de boot in ging tegen KV Kortrijk. Na afloop van de partij sprak Bia even met Sporza. "Het is heel leuk om opnieuw in België te voetballen. Helaas verliezen we, wat toch een smet is op mijn terugkeer", baalde hij over het resultaat.

Dat hij zijn terugkeer net tegen Kortrijk mocht vieren, was extra speciaal. "Het is altijd fijn om tegen mijn neef, Ilombe Mboyo, te spelen. Dat toont dat we van kindsbeen af gewerkt hebben om hier te staan. Tijdens de interlandbreak kan ik gelukkig nog hard werken en ik hoop snel 90 minuten te kunnen spelen."

Plaats een reactie

mapolean +1069
zondag 7 oktober 2018 om 11:23
Beste Geoffrey, dat jij het leuk vindt om terug in België te spelen, is prima. Het zal jou misschien motiveren. Wat er op termijn echter heel belangrijk is, is dat de supporters van Sporting Lokeren het ook leuk vinden dat je terug in België, meer bepaald in Lokeren, speelt... Vergeet niet dat je eigenlijk niet zo succesvol was in den vreemde, en dat je voor jezelf verplicht bent om te bewijzen dat je inderdaad een goede voetballer bent.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws