Mourinho slaat terug na sensationele comeback: 'Ik vind dit te ver gaan'

Mourinho slaat terug na sensationele comeback: 'Ik vind dit te ver gaan'

Gepubliceerd: zaterdag 6 oktober 2018 om 22:11za 06-10-2018 om 22:11

Manchester United-manager José Mourinho vindt dat er sprake is van een 'klopjacht'. De Portugees krijgt het gevoel dat media uit zijn op zijn ontslag. Mourinho zei dat zaterdagavon, direct na de 3-2 zege van zijn ploeg op Newcastle United. 

Al weken gaat het in Manchester over niets anders dan een mogelijk vertrek van Mourinho. Zijn elftal is dramatisch begonnen aan het nieuwe seizoen. Zaterdag leek het compleet mis te gaan tegen Newcastle. Na 60 minuten keek United tegen een 0-2 achterstand aan. Dankzij drie goals in het laatste halfuur wonnen The Red Devils alsnog met 3-2, waardoor de druk op Mourinho vermoedelijk weer wat afneemt. 

"Een vriend van mij zei: als het morgen regent in Londen, dan krijg ik daar de schuld van. Als de Brexit-onderhandelingen mislukken, dan krijg ik daar de schuld van. Ik moet daarmee leren leven. Ik vind deze klopjacht te ver gaan, maar dit is nu eenmaal mijn leven", aldus The Special One voor de camera van BT Sport. 

Vooral zijn jonge spelers hebben moeite met de grote druk, zei Mourinho. "Marcus Rashford was echt ongelukkig en verdrietig op het veld. Scott McTominay was bang. Zelfs de oudere spelers maakten fouten die je normaal niet ziet."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws