Bruggeling gelooft in mooie carrière: Dit is nog maar het begin

Bruggeling gelooft in mooie carrière: "Dit is nog maar het begin"

Gepubliceerd: zaterdag 6 oktober 2018 om 17:19za 06-10-2018 om 17:19

De carrière van Arnaut Danjuma Groeneveld zit in een stroomversnelling. Vorig seizoen nog speelde hij nog voor NEC op het tweede niveau in Nederland en nu is hij doelpuntenmaker in de Champions League namens Club Brugge en heeft hij een uitnodiging voor het Nederlands elftal op zak.

"Ik blijf er zelf heel rustig onder, net als anders", lacht Danjuma in gesprek met De Telegraaf. "Voor andere mensen is het misschien meer bijzonder. Voor mij is het zo dat ik altijd vertrouwen heb gehad in mezelf. Nu komt uit waar ik van kleins af aan in geloofde. Dit is voor mij pas het begin, ik moet het volhouden en hoop dat ik me kan bewijzen bij Oranje."

Op de vraag of hij met zijn 'Nigeriaanse' tweede naam blijft voetballen, antwoordt Danjuma instemmend. "Daar blijf ik dan ook bij het Nederlands elftal natuurlijk gewoon mee op mijn rug spelen." Mocht een debuut tegen Duitsland op 13 oktober uitblijven dan hoopt de aanvaller van Club Brugge minuten te maken tegen België op 16 oktober. "Ik kijk ernaar uit, er zijn ook spelers van Club Brugge geselecteerd."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws