Preud’homme wint, maar kan niet echt blij zijn: Dat is slecht nieuws

Preud’homme wint, maar kan niet echt blij zijn: "Dat is slecht nieuws"

Gepubliceerd: donderdag 4 oktober 2018 om 23:48do 04-10-2018 om 23:48

Standard deed donderdag wat het moest doen, winnen van Akhisar Belediyespor. Toch kon Michel Preud'homme achteraf niet helemaal tevreden zijn. Dat alles te maken met de andere groepswedstrijd in de groep van Standard.

Sevilla - dat op de eerste speeldag Standard over de knie legde - verloor met 2-1 op het veld van Krasnodar. "Dat is slecht nieuws. We dachten dat Sevilla het maximum van de punten zou nemen en misschien al gekwalificeerd zou zijn wanneer ze hier komen. Dat zal nu niet het geval zijn. Het geeft ook aan dat Krasnodar een heel goede ploeg is", aldus Preud'homme bij Sporza. 

Zelf boekte Standard een belangrijke zege. "Wij wisten dat Akhisar elke kleine fout van ons zou benutten. Dat hebben ze ook 1 keer gedaan op een stilstaande fase. We mochten dus niet te veel weggeven en daarom was het een heel gesloten wedstrijd." 

"Als je dan op voorsprong komt, hebben de spelers ook meer de neiging om te verdedigen en niet genoeg vooruit te gaan. Maar dat betekent ook dat de ploeg gestructureerd is gebleven en daar ben ik blij mee."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws