Club Brugge is gewaarschuwd: “Dan heb je een extra probleem”

Club Brugge is gewaarschuwd: “Dan heb je een extra probleem”

04-10-2018 17:11
2

Club Brugge speelde verdienstelijk tegen Atlético Madrid, maar verloor wel met 3-1. Zo blijft Blauw-Zwart met nul punten achter in de groepsfase van de Champions League.

Volgens analist Eddy Snelders zijn er echter nog mogelijkheden voor Club. "Dat wordt een belangrijk tweeluik. Maar je hebt die mogelijkheden nog. Je wist sowieso dat die eerste twee wedstrijden moeilijk gingen worden”, wordt de commentator geciteerd door Sporza.

"Je hebt goed weerwerk geboden: thuis tegen Dortmund was het scoreverloop een ontgoocheling, hier leed je een logische nederlaag. Dat wil dus zeggen dat je je voor de campagne al zou gefocust hebben op deze 2 matchen."

Toch kan er een extra probleem voor Club boven water komen. "Alleen moeten we natuurlijk wel hopen dat Monaco nog altijd op hetzelfde niveau speelt. Als zij zich de komende weken kwalitatief verbeteren of als ploeg beter uit de verf komen, heb je een extra probleem."

"Maar op dit moment denk ik wel dat de competitiviteit bij Club Brugge zo hoog is dat Monaco vol in de ogen gezien kan worden en met de mogelijkheid op puntengewin”, aldus Snelders.