Klopp kan Liverpool-zeperd niet verklaren: Ik heb minstens een nacht nodig

Klopp kan Liverpool-zeperd niet verklaren: "Ik heb minstens een nacht nodig"

04-10-2018 14:33

Het Liverpool van coach Jürgen Klopp verloor woensdagavond met 1-0 bij Napoli. Opvallend was dat zijn ploeg geen enkele keer op doel wist te schieten tegen de sterk spelende Italianen, terwijl Liverpool normaal wordt geprezen om hun aanvallende kwaliteiten.

"Ik kan me de laatste keer dat we in een wedstrijd niet op doel schoten niet herinneren", zei Klopp na afloop tegen Sky Sports. "Ik weet niet  honderd procent zeker waarom het niet lukte. Ik zie het grotendeels als mijn fout, maar ik heb minstens een nacht nodig om de wedstrijd opnieuw te bekijken en te ontdekken waar die fout lag."

De Duitse trainer was onder de indruk van het spel van de thuisploeg. "Napoli speelde een goede wedstrijd, wij niet. Daarom verdienden zij de drie punten. De eerste helft was nog oké, maar het is altijd een slecht teken als je keeper de beste speler van het team is."

De teams in groep C van de Champions League staan dicht bij elkaar na twee speelronden. Napoli staat met vier punten eerste, terwijl Paris Saint-Germain en Liverpool volgen met drie punten. Rode Ster Belgrado volgt met één punt.