Opvallend: 'Zes Ajax-spelers tot in de late uurtjes gespot in Duitse disco'

Opvallend: 'Zes Ajax-spelers tot in de late uurtjes gespot in Duitse disco'

04-10-2018 13:36
2

Een opvallend bericht uit Duitsland: na de remise tegen Bayern München zijn enkele Ajax-spelers op stap gegaan in Duitsland. Dat meldt Sport1.

De 1-1 remise tegen Bayern werd goed gevierd door de Ajax-spelers, maar enkelen gingen een stapje verder. Klaas-Jan Huntelaar, Kasper Dolberg en vier andere Ajacieden zouden naar club PACHA in München zijn gegaan. Sport1 noemt alleen Huntelaar en Dolberg bij naam. Het is niet duidelijk wie de andere vier spelers waren. De bezoekers in de discotheek keken raar op toen zij om 01:15 uur een aantal Ajax-spelers binnen zag lopen. 

De spelers waren niet alleen, maar werden naar verluidt beveiligd. Huntelaar en Dolberg hadden het goed naar hun zin in de bomvolle club. De spelers werden herkend en zelfs toegezongen. Diverse fanliederen werden gezongen in PACHA. Er hing een 'uitbundige' sfeer, zo beschrijft Sport1. Huntelaar is een bekend figuur in Duitsland, want hij speelde maar liefst zeven seizoenen voor Schalke 04. 

Huntelaar verbleef maar liefst drie uur lang in de club. Duidelijk is niet of zijn collega's toen al vertrokken waren. Sport1 meldt wel dat The Hunter een fles wodka van 400 euro bestelde. Om vier uur in de ochtend vond de Ajax-spits het welletjes en vertrok hij weer richting het hotel.

Huntelaar kwam dinsdag niet in actie tegen Bayern. Hij werd in de spitspositie vervangen door Dusan Tadic. Dolberg viel in de tweede helft wél in. Naar verwachting speelt Huntelaar komende zondag wel 'gewoon' weer. Om 16.45 uur is AZ de tegenstander in de Johan Cruijff Arena.