Wordt Bakkali de joker van Anderlecht? Vanhaezebrouck weet dat ook

Wordt Bakkali de joker van Anderlecht? "Vanhaezebrouck weet dat ook"

04-10-2018 13:31
4

RSC Anderlecht kan de laatste weken niet overtuigen. In de laatste 7 wedstrijden kon het amper één keer winnen. Daarin werd duidelijk waar het schoentje knelt; de aanvalslinie.

Er wordt al weken gesproken over het gebrek aan creativiteit bij de Brusselaars. La Capitale ziet maar één oplossing voor dat probleem.

'Op dit moment is het Adrien Trebel die het spel moet maken, maar de kapitein van Anderlecht is in feite meer een acht dan een tien. Om de machine weer op gang te krijgen, moet er dus een manier gevonden worden om Zakaria Bakkali met zijn bovengemiddelde technische kwaliteiten te laten schitteren. En dat weet Vanhaezebrouck ook', klinkt het.

De coach zou daar dan ook al op ingespeeld hebben. 'Ook al is hij altijd geneigd geweest de sleutels van zijn ploeg in handen te geven van spelers die meer onopvallend en kneedbaar waren, zoals Kums, Milicevic of nog Dejaegere, dan aan artiesten, Vanhaezebrouck heeft begrepen dat de Marokkaanse Belg het voor hem zal moeten doen', schrijft het dagblad.