Liverpool en Keita krijgen goed nieuws: middenvelder komt met de schrik vrij

Liverpool en Keita krijgen goed nieuws: middenvelder komt met de schrik vrij

04-10-2018 09:38
0

Zorgen om Naby Keïta. De Liverpool-middenvelder is woensdagavond overgebracht naar het ziekenhuis, nadat hij uitviel tijdens het Champions League-duel met Napoli.

Het Italiaanse Radio Marte en Sky Sport Italia melden dat er werd gevreesd voor hartproblemen. Keïta ging na achttien minuten op de grond zitten, waarna hij een korte periode werd behandeld door de medische staf van Liverpool. Het leek om spierblessure te gaan, maar Keïta moest wel op een brancard gaan liggen.

Volgens de pers in Italië werd Keïta met spoed naar het ziekenhuis gebracht, terwijl Liverpool en Napoli doorspeelden. Hij zou eerst zijn overgebracht naar het Fuorigrotta ziekenhuis en vervolgens naar het Antonio Cardarelli ziekenhuis. Daar onderging de middenvelder een aantal harttests. Keïta zou uitvalsverschijnselen hebben gehad, waardoor er werd gevreesd voor een hartaanval.

Onderzoek wees echter uit dat er met het hart niets aan de hand is. Keïta zal ter observatie wel een nacht in het ziekenhuis blijven. "We moeten het afwachten", aldus manager Jürgen Klopp, die na afloop niet wilde zeggen wat Keïta precies mankeert. Napoli versloeg Liverpool met 1-0.

Update 9.38 uur: Naby Keïta is met de schrik vrij gekomen. De middenvelder van Liverpool liep een rugblessure op in het Champions League-duel met Napoli, maar de schade valt mee. Dat meldt Sky Sports. Mogelijk is hij zondag alweer inzetbaar in de Premier League-topper tegen Manchester City.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie