Groep D: Casillas houdt doel schoon tegen Galatasaray bij zege Porto

03-10-2018 23:18
1

FC Porto heeft de eerste overwinning in het Champions League-seizoen geboekt. In groep D werd Galatasaray met minimaal verschil verslagen: 1-0.

Porto en Galatasaray hielden elkaar in evenwicht in de eerste 45 minuten. Beide teams kregen één grote kans voor rust. Yacine Brahimi stelde keeper Fernando Muslera op de proef met een halve omhaal, terwijl Iker Casillas handelend moest optreden na een inzet van Sinan Gümüs. Kort na rust sloeg Moussa Marega wel toe.

Hij kopte binnen uit een hoekschop van Alex Telles. Casillas hield ondertussen zijn doel schoon. Door het resultaat gaan Porto en Schalke aan kop in Groep D, beide clubs hebben vier punten en een doelsaldo van plus één. De Duitsers wonnen eerder op de avond met 1-0 van Lokomotiv Moskou.