'KAA Gent zoekt vervanger voor Vanderhaeghe en komt uit bij trainer uit JPL'

'KAA Gent zoekt vervanger voor Vanderhaeghe en komt uit bij trainer uit JPL'

03-10-2018 08:15
38

KAA Gent leek even afscheid te nemen van Yves Vanderhaeghe, maar dat is voorlopig nog niet aan de orde. Toch blijft de druk op de coach van de Buffalo’s groot. Meer nog: er zou zelfs een vervanger uit de Belgische competitie in beeld zijn.

Vanderhaeghe mag dan wel aanblijven, toch hangt het zwaard van Damocles voortdurend boven zijn hoofd. Volgens Sport/Voetbalmagazine zijn Ivan De Witte en Michel Louwagie achter de schermen al bezig met een vervanger, voor mocht het de komende weken toch mislopen.

Zo zou het Gentse bestuur wel wat zien in de komst van Felice Mazzu. De trainer van Sporting Charleroi gaf al aan dat zijn periode in het Zwarte Land op zijn einde komt. Bovendien stak hij niet onder stoelen of banken graag aan de Belgische top te werken.

Charleroi zelf geeft aan dat een vertrek van Mazzu op dit moment helemaal geen optie is. "Zo’n deal is onmogelijk", aldus Mehdi Bayat in het weekblad. "In de loop van het seizoen zal ik nooit aanvaarden dat een trainer onze ploeg verlaat", besluit hij.