Castagne en Martinez krijgen duidelijke boodschap van Foket te horen

Castagne en Martinez krijgen duidelijke boodschap van Foket te horen

02-10-2018 18:32
1

Na een rumoerig jaar bij KAA Gent kon Thomas Foket toch een transfer naar de Ligue 1 versieren. De rechtsachter speelt bij Stade Reims, waar hij zich weer in de kijker wil spelen.

Foket wil met goede prestaties weer in het vizier van Roberto Martinez komen. De rechtsachter was in het verleden al Rode Duivel, maar verloor zijn plek in de selectie onder andere aan Timothy Castagne. Toch hoopt Foket er snel weer bij te zijn.

"Ik ken Timothy van bij de nationale beloften. Of hij het nu is dan wel iemand anders, dat verandert niks aan de zaak. Toen het duidelijk was dat ik niet naar Italië kon, was het logisch dat Atalanta een andere speler voor mijn positie zocht. Wie dat werd, was toen echt wel de laatste van mijn zorgen", zegt Foket.

"Dat hij nu een kans kreeg, was terecht; ik kreeg die twee jaar geleden ook. Voor ik onder het mes ging, riep Roberto Martínez me drie keer op rij op. Dat wil toch wat zeggen. Wat ik nu wil doen, is hard werken, om zo snel mogelijk in die groep terug te keren", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine.