Fans van Valencia zijn boos op Batshuayi, Rode Duivel probeert vel te redden

Fans van Valencia zijn boos op Batshuayi, Rode Duivel probeert vel te redden

Gepubliceerd: maandag 1 oktober 2018 om 17:44ma 01-10-2018 om 17:44

Michy Batshuayi staat gekend als een vriendelijke jongen. Toch moet niet iedereen in Spanje hem momenteel hebben. Dat heeft alles te maken met een interview. Via Twitter probeert de Rode Duivel de fans van Valencia weer achter zich te krijgen.

In een interview met The Times liet Batshuayi verstaan volgend seizoen weer voor Chelsea te willen spelen en niet meer voor Valencia. Momenteel wordt hij door de Blues uitgeleend aan Valencia. De fans van Valencia zien dat als een soort van verraad. Ze hebben niet het gevoel dat onze landgenoot zich niet volledig focust op hun club.

Via Twitter probeert Batshuayi zijn woorden te rechtvaardigen. 'Ik zei dat ik mij voor 10000% op Valencia focus. Ik wilde naar Valencia komen en enkel naar Valencia. Ik moet hier bewijzen tot wat ik in staat ben. Het enige wat ik zei/wilde zeggen dat ik mij altijd wil tonen als ik het Valencia-shirt draag. Het vertrouwen dat ik hier krijg is uniek.'

Batshuayi maakte afgelopen week zijn eerste goal voor Valencia. Onze landgenoot scoorde nu in de Premier League, de Bundesliga, de Ligue 1 en in LaLiga. Deze eeuw slaagde daar nog niemand anders in. Bij Valencia is de Rode Duivel nog lang niet zeker van een basisplaats.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws