Batshuayi heeft al duidelijke beslissing genomen over zijn toekomst

Batshuayi heeft al duidelijke beslissing genomen over zijn toekomst

01-10-2018 16:50
2

Michy Batshuayi probeert zich momenteel in de basis van Valencia te spelen. De Rode Duivel krijgt steeds meer kansen bij de Spaanse ploeg. Daarin hoopt hij ook indruk te maken op Chelsea.

Batshuayi wordt door Chelsea momenteel uitgeleend aan Valencia. Als het van de spits zelfs afhangt, blijft het ook bij één seizoen. "Nee, ik wil niet definitief naar Valencia verhuizen", geeft hij aan in The Times.

Hij wil graag terugkeren naar zijn moederclub. "Ik heb zoveel respect voor Chelsea en ik houd van de club. Deze uitleenbeurt is belangrijk voor mijn ontwikkeling. Ik moet tonen hoe goed ik ben zodat ik als een betere speler kan terugkeren naar Chelsea."

Hij weet wel dat hij nog veel kan leren bij Valencia. "Iedereen weet dat in La Liga de nadruk vooral op techniek ligt en ik ben een technische speler. Ik pas hier dus goed. Maar ik pas goed in elke competitie, ik kan overal spelen."

"Ik paste ook goed in Engeland en Duitsland. Ik heb nog niet met Chelsea gesproken. Dat is werk voor mijn manager en Chelsea, maar ik heb nog niet gesproken met de club of met Sarri", besluit hij.