Geen twijfel na dubbele nederlaag: Niet zo dat we onze basis moeten terugvinden

Geen twijfel na dubbele nederlaag: "Niet zo dat we onze basis moeten terugvinden"

30-09-2018 10:54
1

Na een erg succesvolle seizoensstart kwam Royal Antwerp FC de voorbije week weer met de voetjes op de grond terecht. Een competitienederlaag tegen Sint-Truiden (2-0) werd gevolgd door een bekeruitschakeling tegen KV Mechelen (3-1).

Opvallend genoeg leek het The Great Old afgelopen woensdag te ontbreken aan inzet en overgave, terwijl dat nu net het handelsmerk is van deze ploeg. Dino Arslanagic zoekt naar een verklaring. "De mentaliteit in de groep zit wel goed. Maar mentaliteit is iets dat je op verschillende manieren kan bekijken", opent hij bij Gazet van Antwerpen.

"Iedereen kent ons als dé ploeg die altijd veel engagement toont en altijd present is in de duels. Dat ontbrak misschien een klein beetje in de laatste twee wedstrijden. Het blok is onze sterkte. Als iedereen honderd procent is, zijn we onmogelijk te passeren. Ik zou niet zeggen dat we onze basis moeten terugvinden, want we zijn die niet verloren. Maar we moeten wel opnieuw hetzelfde engagement tonen als tegen Zulte Waregem", besluit de verdediger.