'Als je vraagt wie er gelijk heeft tussen Pogba en Mourinho, zeg ik Mourinho'

'Als je vraagt wie er gelijk heeft tussen Pogba en Mourinho, zeg ik Mourinho'

29-09-2018 10:06

Jamie Carragher heeft geen goede woorden over voor Paul Pogba, die in een strijd lijkt te zijn verwikkeld met José Mourinho. Carragher geeft Mourinho gelijk.

Na de verloren League Cup-wedstrijd tegen Derby County kreeg Pogba het met Mourinho aan de stok op de training. "Er is een machtsspel gaande en ik denk dat José Mourinho weet dat er camera's zijn", vertelt Carragher bij Sky Sports. "Als je aan me vraagt wie er gelijk heeft tussen Pogba en Mourinho, zeg ik Mourinho. Ze zitten er allebei even lang, twee jaar. Mourinho heeft in die tijd meer gedaan."

Carragher zegt dat Pogba zijn transferbedrag van ruim honderd miljoen euro niet waard is. "Ik weet niet of hij waard is gezien wat hij op het veld laat zien. Mensen zeggen dat je een nieuwe Pogba gaat zien als Mourinho weg is. Dat gebeurt niet. Ik kan de Manchester United-fans verzekeren dat dat niet gaat gebeuren. Niemand speelt twee jaar voor een club en verandert ineens als speler als de manager weg. We hebben gezien wat Pogba voor een speler is."

"Hij is niet zo goed als hij denkt dat hij is. Hij heeft talent, maar zijn grote probleem is het begrijpen van het spel. Dat is al een probleem vanaf het moment dat hij aankwam en het is niet veranderd."

Carragher denkt dat Pogba totaal niet bij FC Barcelona past, de club die hem naar verluidt wil hebben. "Bij Barcelona draait alles om discipline, in positie blijven, spelen voor het team. Dat gaat tegen alles in waar Pogba voor speelt. Hij speelt voor zichzelf en doet zijn eigen ding."

Lees ook'Barça in opperste paraatheid: United neigt in te stemmen met Pogba-transfer'