'Barça in opperste paraatheid: United neigt in te stemmen met Pogba-transfer'

'Barça in opperste paraatheid: United neigt in te stemmen met Pogba-transfer'

Gepubliceerd: vrijdag 28 september 2018 om 22:46vr 28-09-2018 om 22:46

Manchester United ziet Paul Pogba niet langer als een speler die koste wat kost behouden moet blijven. Dat heeft alles te maken met de ruzie van de middenvelder met manager José Mourinho, meldt The Independent.

Het nieuws heeft FC Barcelona in de hoogste staat van paraatheid gebracht, weet de Engelse krant. De Catalanen overwegen in januari een bod uit te brengen op Pogba, die al langer in beeld is in Camp Nou maar tot op heden veel te duur werd geacht. Barça heeft regelmatig contact met zaakwaarnemer Mino Raiola van de Fransman.

Hoewel Mourinho inziet dat zijn laatste ruzie met Pogba berust op een misverstand, vrezen ze binnen United dat de band tussen de twee onherstelbaar beschadigd is. Nu de Portugees voorlopig de steun van het bestuur lijkt te genieten, zet Pogba in op een transfer. The Mancunians hebben zich daar bij neergelegd en zijn bereid een goed bod in overweging te nemen.

The Independent heeft vernomen dat binnen United een bedrag van een kleine 160 miljoen euro wordt genoemd. Het is de vraag of Barça daaraan kan voldoen, maar de Spaanse kampioen ziet veel voordelen in de komst van Pogba.

Raiola in gesprek met United
Ook The Guardian bericht dat Raiola aanstuurt op een vertrek van zijn cliënt in januari. Beide partijen gaan in november om tafel.

Poll

Is Pogba een aanwinst voor Barcelona?

(94 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws