Dan sta je steviger in je schoenen, maar we proberen het zo ook op te lossen

"Dan sta je steviger in je schoenen, maar we proberen het zo ook op te lossen"

26-09-2018 08:00

Er was de voorbije dagen heel wat te doen omtrent de situatie van Yves Vanderhaeghe. De coach van KAA Gent blijft voorlopig aan, al sprak het bestuur nog niet het volste vertrouwen uit in haar coach.

"Ik denk dat het vooral van de resultaten zal afhangen en daar heb ik ook geen probleem mee", opent Vanderhaeghe diplomatisch op de persconferentie. "Het zou een duidelijk statement zijn om te zeggen: Er mag gebeuren wat er wil, we hebben vertrouwen."

De Gent-trainer maakt zich echter geen illusies. "Dan weet je dat je steviger in je schoenen staat, maar we gaan het zo ook proberen op te lossen", klinkt het. Deze week kwamen Michel Louwagie en Ivan De Witte een kijkje nemen op training, iets waar Vanderhaeghe geen probleem mee heeft.

Eén doel: winnen
"Het is normaal dat het bestuur bezorgd is en er kort op zit. Heb ik er iets op tegen dat ze maandag met de spelersraad hebben vergaderd? Helemaal niet. We willen allemaal hetzelfde: dat we gaan winnen", blikt hij alvast vooruit. Woensdagavond trekt Gent in het kader van de Beker van België naar Virton.