Bruggeling, Anderlecht-man en analist wagen zich aan De Slimste Mens

Bruggeling, Anderlecht-man en analist wagen zich aan De Slimste Mens

25-09-2018 09:15
1

De deelnemers van het nieuwe seizoen De Slimste Mens zijn bekend. Onder de kandidaten ook enkele bekende gezichten uit het voetbal. Zo gaan Hans Vanaken, Frank Boeckx en Youri Mulder de strijd aan met 29 andere deelnemers.

Presentator Erik Van Looy is blij dat hij Boeckx en Vanaken heeft weten te strikken. Van Looy heeft hoge verwachtingen. ''Vanaken is een erg goeie kwisser en een absolute luxe, want meestal is het jaren zoeken naar een voetballer die de uitdaging aandurft om onze arena te betreden'', zegt Van Looy in Het Laatste Nieuws over de deelname van de Bruggeling en kersvers Rode Duivel. 

Voor Boeckx vindt hij hetzelfde gelden. ''Ik herhaal, een erg goeie kwisser en een absolute luxe'', laat Van Looy weten over de reservedoelman van Anderlecht. Analist Youri Mulder is één van de vier Nederlanders die meedoet. ''Naast Vanaken en Boeckx een derde kandidaat die wat met voetbal te maken had en heeft. Volgens mij doet Youri in de eerste plaats mee om te bewijzen dat hij sterker is dan zijn vader, wat ook weer niet zo moeilijk is, want Jan lag er na zijn eerste deelname al uit. Echt heel veel moeite zal de jongste Mulder dus niet moeten doen'', klinkt het.