Trossard krijgt al transferadvies: ''Ideale volgende stap''

Trossard krijgt al transferadvies: ''Ideale volgende stap''

25-09-2018 09:00
8

Leandro Trossard verkeert in de vorm van zijn leven. Als hij het hoge niveau weet vast te houden, lijkt hij komende zomer in aanmerking te komen voor een miljoenentransfer. Technisch directeur Dimitri De Condé heeft al een geschikte competitie gezien.

Trossard ligt nog tot en met medio 2021 vast in de Luminus Arena. De Condé hoopt dat Trossard nog een tijd in Genk blijft, maar denkt ondertussen wel aan de vervolgstap van zijn goudhaantje. "De Spaanse competitie zie ik voor hem als de ideale volgende stap. Het is een competitie waar jongens met veel voetballend vermogen perfect tot hun recht komen'', luidt het advies in Het Laatste Nieuws.

De Condé vindt wel dat Trossard zich nog moet ontwikkelen, voordat hij klaar is voor de Primera Division. ''Zijn bezetting voor doel is nog een werkpunt, dat moet nog beter als hij naar de echte top wil. Als de bal op de andere flank is, moet hij het spel beter lezen. Daarom was ik zo blij met zijn goal tegen Malmö, waarbij hij een voorzet van Maehle aan de tweede paal binnenduwt'', aldus de beleidsbepaler.

Lees ook: Sonck gelooft zijn ogen niet: ''Ik dacht dat Hazard voor KRC Genk speelde''