AA Gent laat Vanderhaeghe bungelen: 'Dinsdag opnieuw veel beraad'

AA Gent laat Vanderhaeghe bungelen: 'Dinsdag opnieuw veel beraad'

25-09-2018 07:20
4

KAA Gent speelt woensdag voor de Beker van België tegen Virton. Het is nog altijd onduidelijk of Yves Vanderhaeghe dan nog op de bank zit bij de Buffalo's.

De 0-4 pandoering tegen Club Brugge is hard aangekomen bij de club in crisis. Direct na de match volgde er al een spoedoverleg, waarna er maandag opnieuw een vergadering volgde. Voorzitter Ivan De Witte en algemeen directeur Michel Louwagie trokken naar het oefencomplex om spelers te spreken en samen te zitten met Vanderhaeghe. Volgens Het Nieuwsblad vertrok De Witte na 2,5 uur van beraad met Vanderhaeghe, Louwagie zelfs na drie uur. Ondanks de urenlange gesprekken kwam er geen besluit.

Noch De Witte, noch Louwagie wilde uitlatingen doen over de toekomst van de coach. ''Ik ga geen statements doen. Als ik geen statement kan doen, dan kan ik geen statement doen. Het gesprek was goed, maar laat mij de vrijheid van handelen en denken'', reageerde De Witte tegenover Het Nieuwsblad. Vanderhaeghe staat dinsdag weer gewoon op het trainingsveld, maar achter de schermen gaat het crisisoverleg door.

Lees ook: Barstende bom: 'Zo kan Vanderhaeghe als mens en coach niet doorgaan'