Racing Genk is niet te stoppen en vestigt zelfs een nieuw clubrecord

Racing Genk is niet te stoppen en vestigt zelfs een nieuw clubrecord

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 08:17ma 24-09-2018 om 08:17

Racing Genk boekte zondagavond een klinkende 2-5 zege op Cercle Brugge. Met de overwinning vestigden de Limburgers een nieuw clubrecord.

Genk bleef namelijk voor de negentiende match op rij ongeslagen. Uitblinker Leandro Trossard, die goed was voor een hattrick, vindt dat het record veel zegt over de huidige supervorm. ''Dat record op zich houdt ons niet bezig, maar het toont wel aan dat we een schitterende periode doormaken. Het is onmogelijk om veertig wedstrijden ongeslagen te blijven, maar we willen dit goede gevoel zolang mogelijk vasthouden. Op dit moment is het heel moeilijk om ons te kloppen'', reageerde Trossard bij Het Laatste Nieuws.

Dankzij de overwinning bleef Genk ook in het spoor van leider Club Brugge, dat twee punten meer telt. Trossard hoopt zo lang mogelijk de strijd aan te gaan. ''Er steken op dit moment twee ploegen bovenuit, wij en Club Brugge. Onze grote kwaliteit is dat we zo makkelijk tot kansen en tot doelpunten komen. We willen daar zolang mogelijk blijven staan.''

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws