Vanderhaeghe legt lot in de handen van Louwagie en De Witte: ''We zullen zien''

Vanderhaeghe legt lot in de handen van Louwagie en De Witte: ''We zullen zien''

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 07:05ma 24-09-2018 om 07:05

De positie van KAA Gent-trainer Yves Vanderhaeghe was al precair en is verder onder druk komen te staan na de pijnlijke 0-4 nederlaag tegen Club Brugge. Vanderhaeghe beseft dat het einde verhaal kan zijn.

Vanderhaeghe toonde zich strijdvaardig na afloop, maar weet ook maar al te goed dat een ontslag boven zijn hoofd hangt. ''Ontslag? Zo gaat dat in het voetbal. Als het slecht gaat, valt dat woord wel gemakkelijk. We zullen zien. Ik heb nog niets van het bestuur gehoord'', tekende Het Nieuwsblad op.

Bij Proximus bleef directeur Michel Louwagie op de vlakte over de positie van Vanderhaeghe, al ziet het er niet goed uit. ''Dit doet er geen goed aan, dat is duidelijk. Een 0-4-nederlaag tegen Club Brugge is zwaar om te slikken. Maar na een wedstrijd komt het erop aan om rustig te blijven, de emoties weg te drukken, daarna een goede analyse te maken en een juiste beslissing te nemen.''

Voorzitter Ivan De Witte wilde de 0-4 eveneens eerst laten bezinken. ''Het is te vroeg om daar nu iets zinnigs over te zeggen. Dit is een klap, het heeft geen zin om momenteel vragen te stellen'', was hij kort van stof.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws