Anderlecht door het oog van de naald: Het woord crisis is vaak gevallen

Anderlecht door het oog van de naald: "Het woord crisis is vaak gevallen"

Gepubliceerd: zondag 23 september 2018 om 22:15zo 23-09-2018 om 22:15

Zondagavond was het eindelijk nog eens feest in het Astridpark. De late 2-1 tegen Standard heeft heel wat goedgemaakt bij de fans. Ook Alexis Saelemaekers weet dat er nu veel druk van de schouders valt.

Bij Play Sports gaf hij aan dat deze zege broodnodig is. "Dit doet deugd. We hebben vandaag karakter getoond. In de tweede helft waren we beter dan zij en hebben we onze kansen afgemaakt. Het woord crisis is vaak gevallen, maar we wisten in onze hoofden dat we de kwaliteiten hadden en hebben dat hebben vandaag getoond. Dankzij deze zege doen we weer volop mee in het kampioenschap."

Zelf was Saelemaekers soms ongelukkig in zijn acties, maar bracht hij wel veel bij met zijn loopvermogen. "Ik probeer me altijd volledig voor de ploeg te geven. Als dat dan ook nog eens punten oplevert, dan is dat mooi meegenomen."

Plaats een reactie

Rsca-fan99 +1379
zondag 23 september 2018 om 22:42
Proficiat met de winst... heel leuk dat we standard hebben geklopt MAAR het spel moet echt beter en we staan wel al 6 punten achter en Europees dramatisch gestart dus nu niet alles positief gaan beoordelen aub.
Behalve de jeugd, die moeten positief bekeken worden. Saelemaekers , Amuzu en Bornauw hebben al getoond zeker van waarde te kunnen zijn.
Vind ik leuk
TageMeister +7081
maandag 24 september 2018 om 06:25
Ook daar moeten we eerlijk in durven zijn en kritisch was gistere ook ni goe genoeg
Vind ik leuk
Zetterberg +12251
maandag 24 september 2018 om 06:54
We moeten niet steeds het negatieve benadrukken, maar ik hoop ook dat dit geen zand in de ogen gooit! Als je Coucke bezig hoort, was dit de change die we al weken verdienden...dan zou ik zeggen niet overdrijven. We hebben volgens mij exact gekregen wat we al verdiende!

Maar soms kan 3 punten wel een aanknoping zijn, iets om op te bouwen, maar dan moet he5 spel idd ook beter!
Vind ik leuk
TageMeister +7081
maandag 24 september 2018 om 09:33
ik wil zeker het negatieve niet benadrukken , maar over sommige is met te vaak te lyrisch en dat is gevaarlijk , van middelmaat toppers maken zonder dat ze dat al zijn... Neem Kawaya als voorbeeld, veel waren woest dat men hem liet gaan naar KvM, waar zit hij nu? Te snel bejubeld en wat gaan zweven
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws