Klasseverschil in Gent: Dacht toch dat we er meer een wedstrijd van konden maken

Klasseverschil in Gent: "Dacht toch dat we er meer een wedstrijd van konden maken"

23-09-2018 21:28
12

KAA Gent kreeg zondag een oplawaai van formaat. Thuis tegen grote vijand Club Brugge moest het het terrein met het schaamrood op de wangen verlaten. Na 90 minuten stond er een 0-4 op het scorebord. Daar kon ook Vadis Odjidja niets aan veranderen.

De zomeraankoop was eindelijk terug fit en werd door Yves Vanderhaeghe meteen in de basis gedropt. Het werd een terugkeer in mineur. "In de eerste helft speelden we wel goed en hadden we ook enkele kansen", reageerde hij bij Het Nieuwsblad. "Na de 0-2 was er te weinig strijd bij ons en konden zij gemakkelijk verder uitlopen. Nochtans hadden we na de 0-2 nog wat kansen, maar we liepen telkens weer op een counter."

"We staan nu weer met beide voeten op de grond", kijkt Vadis verder. "We moeten leren direct te reageren na een tegengoal in plaats van dat dit vijf tot tien minuten duurt. Ik wist dat het moeilijk zou worden, maar had toch verwacht dat we er meer een wedstrijd van konden maken. Voor de rust ging iedereen er wel voor. Ook voor de coach, waar we ondanks de berichten in de media toch nog met zijn allen voor vechten.”