KRC Genk bevestigt mooie oproep voor voormalig boegbeeld, maar is dag te vroeg

KRC Genk bevestigt mooie oproep voor voormalig boegbeeld, maar is dag te vroeg

28-09-2018 13:35
4

Zulte Waregem heeft de start van het seizoen compleet gemist en dan wacht volgende week ook nog eens de zware verplaatsing naar Racing Genk. Thomas Buffel kan zich wel verheugen op de match, want hem wacht een bijzonder onthaal.

Genk besloot na 9 jaar en 388 duels afscheid te nemen van de 37-jarige Buffel, waarna de routinier aan de slag ging bij Zulte Waregem. Volgende zaterdag keert Buffel voor het eerst terug naar de Luminus Arena. Fanpagina KRC Genk, mijn ploeg voor altijd heeft op Facebook al een oproep geplaatst om Buffel groots te ontvangen.

''Zaterdag 29 september komt Zulte Waregem op bezoek! Thomas Buffel, de Genk-legend komt voor het eerst terug naar de Luminus Arena! We willen hem dan ook onthalen met applaus en gejuich in vooral de 19de minuut. Laat je horen voor ons Genk, maar toon ook ons blauw hart voor Thomas'', klinkt het.

Update 28/09, 13.35: Via Twitter doet Genk nu ook een oproep om voor Buffel te klappen. De aankondiging gebeurde wel een dagje te vroeg. Genk ontvangt zaterdag pas het Zulte Waregem van Buffel. De match in de Luminus Arena gaat om 18.00 uur van start.