'AS Roma-back maakt zich onmogelijk en koerst na 180 speelminuten af op exit'

'AS Roma-back maakt zich onmogelijk en koerst na 180 speelminuten af op exit'

Gepubliceerd: zondag 23 september 2018 om 12:04zo 23-09-2018 om 12:04

Rick Karsdorp ligt op ramkoers bij AS Roma. Volgens La Gazzetta dello Sport overweegt de club serieus om de Nederlandse rechtsback in januari van te hand te doen. Sinds zijn transfer van Feyenoord naar de Serie A in de zomer van 2017 heeft Karsdorp slechts 180 minuten (!) op het veld gestaan voor Roma. 

Zaterdag werd bekend dat  drievoudig Oranje-international bonje heeft met trainer Eusebio Di Francesco. Voor aanvang van de midweekse Champions League-ontmoeting met Real Madrid zou er een 'stevige woordenwisseling' hebben plaatsgevonden. Karsdorp werd uit de selectie gezet. Zondag, tijdens het bezoek aan Bologna, ontbreekt Karsdorp opnieuw.

La Gazzetta meldt nu dat Di Francesco absoluut niet tevreden is over de inzet op de training van Karsdorp. Hij sprak er de vleugelverdediger deze week blijkbaar op aan. De roze sportkrant weet dat de trainer dusdanig teleurgesteld is, dat een verkoop in januari de meest logische optie lijkt. Op een basisplaats hoeft Karsdorp sowieso niet te rekenen. 

In de zomer van 2017 betaalde AS Roma een slordige veertien miljoen euro aan Feyenoord voor Karsdorp. Sindsdien kampte hij met diverse blessures. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws