Ferrera ziet twee gezichten bij Waasland-Beveren: “We toonden gebrek aan alles”

Ferrera ziet twee gezichten bij Waasland-Beveren: “We toonden gebrek aan alles”

Gepubliceerd: zondag 23 september 2018 om 07:31zo 23-09-2018 om 07:31

Waasland-Beveren speelde 1-1 gelijk tegen Charleroi. De uitploeg eindigde de wedstrijd met negen man. Yannick Ferrera en zijn manschappen zijn na acht speeldagen zegeloos.

“Negatief is dat we niet goed aan de match begonnen zijn. We toonden een gebrek aan een beetje alles: aan technische kwaliteit, juiste keuzes, goede mentaliteit en agressiviteit. Dat leverde een tegengoal op. Een ander werkpunt is dat we met 40 minuten een man meer in de 2e helft meer hadden moeten creëren”, wordt Ferrera geciteerd door Sporza.

"Positief is onze reactie vanaf het begin van de 2e helft: na een slechte eerste helft toonden we veel drang naar voren, agressiviteit en intensiteit. De tegenstander kreeg rood en wij scoorden. Daarna hadden we controle, 55 procent balbezit en trapten we 12 keer op doel. Ik blijf wel herhalen dat ik een jonge groep heb, die nog aan het leren is”, aldus Ferrera.

Plaats een reactie

zondag 23 september 2018 om 10:02
Hijzelf precies ook nog aan het leren... forte en vellios samen id spits??? Twee dezelfde type spitsen... maar laten we vooral het andere type spits uit de selectie laten...
Vind ik leuk
firedwarf +3634
zondag 23 september 2018 om 10:32
Vanderhaege op de wip.... denk ferrera ook eerlijk gezegd :p
Vind ik leuk
zondag 23 september 2018 om 13:13
Geen paniek. WB zal niet onderaan blijven bengelen. Twee goede matchen op rij (met puntengewin) en de trein is vertrokken. Geef die jonge gasten toch een kans. En met Ampomah hebben jullie een talent in huis.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws