Eerlijkheid bij Antwerp: Die eerste nederlaag van het seizoen komt vrij hard aan

Eerlijkheid bij Antwerp: "Die eerste nederlaag van het seizoen komt vrij hard aan"

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 23:45za 22-09-2018 om 23:45

Royal Antwerp FC is niet langer ongeslagen. Zaterdag verloor het met 2-0 van STVV. Na de match gaf Wim De Decker eerlijk toe dat het verlies in Limburg pijn deed. 

Door de schorsing van Laslo Bölöni zat De Decker op de bank als 'hoofdtrainer' bij Antwerp. "Die eerste nederlaag van het seizoen komt vrij hard aan. In de eerste helft lagen we een beetje onder, zonder echt kansen weg te geven", aldus De Decker.

Pas na de eerste tegentreffer schoot Antwerp wakker. "Het is heel bizar, maar na de 1-0 begonnen we wel meer druk te zetten en voelden we dat er mogelijkheden waren om te scoren. STVV is een moeilijke ploeg, zeker op dit kunstgrasveld. Toch hoop je dat er iets meer in zit, maar het mocht niet zijn."

Lees ook: Brys na zege tegen Antwerp: "We hebben misschien iets te vroeg gescoord"

Plaats een reactie

zondag 23 september 2018 om 08:29
Akkoord dat het altijd makkelijker is om commentaar te geven na de wedstrijd, maar niemand begreep het inbrengen van Opare ten koste van Buta, die notabene uitstekend presteerde bij zijn wederoptreden tegen Zulte Waregem.
Een ander gegeven is het ontbreken in de kern van Govea, wiens schorsing voorbij was en die toch werd binnengehaald als een ware versterking van de ploeg...
Verder blijven we aanvallend er weinig van terechtbrengen op verplaatsing. Bolingi (nog steeds geen enkel doelpunt) misschien eens vervangen door Baby ?
En tenslotte Mbokani. Leek me bij zijn invalbeurt nog dikker geworden dan verleden week. Zal nog weken hard moeten trainen om op niveau te geraken.
Werk aan de winkel “meneer” Bölöni...
Vind ik leuk
Lupo +584
zondag 23 september 2018 om 08:46
niet dat het veel was maar Mbokani deed meer dan Bolingi , ik vond ook wel dat hij met een buikje rondliep , hopelijk,minder dan 9 maanden nodig om eraf van te komen
[Reactie gewijzigd op zondag 23 september 2018 om 08:46]
Vind ik leuk
zondag 23 september 2018 om 13:08
Boloni in de tribine. 't zal weer aan de trainer liggen.........:)
Vind ik leuk
Chris1880 +180
zondag 23 september 2018 om 17:33
Ondanks dat er enkele niet op niveau acteerden, brachten we toch te weinig. Daarmee wil ik geen afbreuk doen op het spel van STVV, want die hebben een goede wedstrijd gespeeld met veel inzet.
Terug met de voetjes op de grond..mss geen slechte zaak. Het commentaar van Haroun na de wedstrijd verwoord dit nog het meest.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws