Mourinho baalt van United-spelers: 'We verdienen het om gestraft te worden'

Mourinho baalt van United-spelers: 'We verdienen het om gestraft te worden'

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 20:06za 22-09-2018 om 20:06

José Mourinho is niet mals voor zijn spelers na het 1-1 gelijkspel van Manchester United tegen Wolverhampton Wanderers. Volgens de geplaagde manager was zijn ploeg niet goed genoeg om aanspraak te maken op meer.

"Een terecht resultaat", laat Mourino weten in Engelse media. "Zij hebben dit punt verdiend, net zoals wij het verdienen om gestraft te worden. Zij begonnen beter, waren scherper, hadden een betere instelling en - ik weet niet waarom - waren gewoon meer gemotiveerd."

United - waar Marouane Fellaini en Romelu Lukaku de volledige matchen speelden - kon weinig gevaar stichten. "Ik verwachtte vandaag meer van mijn aanvallers", aldus de Portugees. "Er was te weinig creativiteit, beweging en dynamiek. We hadden een overwicht, maar maakten het in de laatste twintig minuten te makkelijk voor ze om te overleven. Gezien de manier waarop wij begonnen, hadden we zelfs nog geluk dat we als eerste scoorden."

United heeft nu al negen punten minder dan lijstaanvoerder Liverpool. The Mancunians verloren al van Brighton & Hove Albion en Tottenham Hotspur.

Lees ookUnited struikelt over promovendus en ziet Liverpool en City weglopen

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws