Gerucht in het Astridpark: 'Coucke blokte transfer door negatieve fans op Twitter'

Gerucht in het Astridpark: 'Coucke blokte transfer door negatieve fans op Twitter'

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 10:15za 22-09-2018 om 10:15

Anderlecht heeft al vier matchen op rij niet weten te winnen en dus is het onrustig rond de Brusselaars. De kritiek op de sterkte van de kern en de aankopen neemt toe. Vooral het gebrek aan creativiteit wordt als grootste pijnpunt genoemd. 

Junior Edmilson en Lazar Markovic waren tijdens de zomermercato nadrukkelijk in beeld om dit probleem op te lossen. Anderlecht greep echter naast beide creatievelingen. Edmilson koos voor een avontuur in Qatar, terwijl er met Markovic geen akkoord kwam op Deadline Day. Over het mislopen van Edmilson zou echter een opvallend gerucht de ronde doen.

Niet alle transfers zouden in samenspraak zijn gegaan. Het dossier Edmilson zou daar een voorbeeld van zijn. Het Laatste Nieuws schrijft dat voorzitter Marc Coucke de transfer van Edmilson vanwege de eigen fans persoonlijk heeft geblokkeerd. 'Zo waait rond dat de voorzitter de komst van een creatieve speler die Vanhaezebrouck en Devroe graag wilden, heeft afgeblokt omdat er op Twitter te veel tegenkanting kwam toen zijn naam opdook in de krant. Dat kan bijna alleen over Junior Edmilson gaan, die een Standard-verleden heeft. Twitter als leidmotief', klinkt het.

Lees ook: ''Anderlecht heeft ingekocht op het niveau van Oostende''

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws