'Íbrahimovic twijfelt ondanks doorlopend contract over nóg een seizoen in de VS'

'Íbrahimovic twijfelt ondanks doorlopend contract over nóg een seizoen in de VS'

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 09:05za 22-09-2018 om 09:05

Zlatan Ibrahimovic is mogelijk aan zijn laatste maanden als speler van LA Galaxy bezig. De LA Times bericht in de nacht van vrijdag op zaterdag (Nederlandse tijd) dat de Zweedse topschutter twijfelt of hij nóg een seizoen in de Major League Soccer door gaat brengen.

Verslaggever Kevin Baxter interviewde Ibrahimovic, die liet weten dat een langer verblijf in Californië geen 'sure thing' is. De 36-jarige routinier heeft bij LA Galaxy nog een contract tot de zomer van 2020. Eerder deze maand werd de Zweed in het geruchtencircuit gelinkt aan de hyperambitieuze Egyptische club Pyramids FC. Eigenaar Turki Al-Sheikh zou een astronomisch salaris overhebben voor Ibrahimovic, die in de MLS bij lange na niet de best verdienende speler is.

De Zweed streek aan het begin van jaar neer in Los Angeles en heeft sindsdien grote indruk gemaakt in de Verenigde Staten. In 22 MLS-wedstrijden was hij goed voor zeventien doelpunten, waaronder de vijfhonderdste van zijn profcarrière in de wedstrijd tegen Toronto FC. Met LA Galaxy wil het echter minder vlotten. De club staat na 29 competitiewedstrijden slechts achtste in de Western Conference en moet zesde worden om de play-offs te halen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws