Vanheusden kreeg zijn kans tegen Sevilla: “Ik was net blij”

Vanheusden kreeg zijn kans tegen Sevilla: “Ik was net blij”

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 22:36vr 21-09-2018 om 22:36

Zinho Vanheusden mocht in het Europese duel tegen Sevilla nog eens in de basis beginnen. De huurling van Internazionale is doorgaans bankzitter onder Michel Preud’homme.

Tegen het Spaanse Sevilla mocht de centrale verdediger aldus nog eens zijn opwachting maken in de basiself. Een succes werd het echter niet. Standard ging zwaar de boot in. “Ik was net blij dat ik de wedstrijd kon beginnen. Het is een droom om in zo'n stadion te spelen, op mijn leeftijd, voor zoveel mensen”, vertelt Vanheusden aan Het Belang van Limburg.

“Of ik geschrokken ben van het niveauverschil? We wisten dat Sevilla een topploeg is. Ze hebben veel Europa Leagues gewonnen. Spijtig dat we het na rust weggaven”, aldus Vanheusden. Of de jonge verdediger ook in de klassieker tegen Anderlecht in de basis zal beginnen, is nog maar de vraag.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws