Niet alles rozengeur en maneschijn rond Hazard: Hij kiest zijn momenten

Niet alles rozengeur en maneschijn rond Hazard: "Hij kiest zijn momenten"

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 21:45vr 21-09-2018 om 21:45

Er bestaat geen twijfel over: Eden Hazard is dé man van het seizoensbegin van de Premier League. Onze landgenoot dribbelt, strooit en scoort erop los. Toch plaatst Craig Bellamy vraagtekens bij zijn prestaties.

De oud-aanvaller, tegenwoordig analist voor Sky Sports, moet iets van het hart. "Hij is niet dezelfde speler wanneer het EK of WK nadert. Het lijkt alsof hij zich spaart, om dat het seizoen erna helemaal uit te barsten. Ik ben wild van Hazard, ik vind hem samen met De Bruyne de beste speler in de Premier League, maar hij kiest zijn momenten om te presteren", aldus Bellamy.

"Als ik Real Madrid of Barcelona was, zou ik hem uiteraard graag aantrekken. Ik zou me echter afvragen waarom hij telkens zo lang van het voorplan verdwijnt. Iedereen kent zijn talent. Hij is één van de beste spelers van de wereld, maar hij kan af en toe zulke grote dalen hebben ... Wanneer hij het gehad heeft met de trainer, zegt hij als het ware: "Ik weet niet of ik hier nog zal zijn en of ik nog zal presteren"."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws