'Raiola op voet van oorlog met Roma door situatie teleurgestelde Kluivert'

'Raiola op voet van oorlog met Roma door situatie teleurgestelde Kluivert'

21-09-2018 14:30
5

Justin Kluivert en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola zijn helemáál niet blij met de huidige situatie bij AS Roma. Dat melden media in Italië. De aanvaller zat woensdag op de tribune.

Roma speelde in de Champions League tegen Real Madrid, maar Kluivert ontbrak in de wedstrijdselectie. Dat is slecht gevallen. De zoon van Patrick Kluivert is volgens La Gazzetta dello Sport en Corriere dello Sport teleurgesteld dat hij na een veelbelovende seizoenstart compleet van de radar is verdwenen onder trainer Eusebio Di Francesco.

De huidige situatie leidt ook tot onrust bij Raiola. De zaakwaarnemer is niet blij met het feit dat er verschillende beloftes niet zijn nagekomen en zou 'op voet van oorlog' staan met Roma. Rick Karsdorp zat overigens naast Kluivert op de tribune. Tot overmaat van ramp verloor Roma kansloos met 3-0 van Real Madrid.

Kluivert liet eerder deze week optekenen dat het zijn doel blijft om een vaste waarde te worden in Rome. "Ik had niet verwacht dat ik nu al alles zou spelen", zei hij. "Ik leer veel en probeer mij zo goed mogelijk aan te passen aan de manier van spelen. Ik voel mij op dit moment geen eerste, maar ook geen tweede keus."