Didillon houdt zich niet in na nederlaag: “Dat is onacceptabel”

Didillon houdt zich niet in na nederlaag: “Dat is onacceptabel”

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 09:48vr 21-09-2018 om 09:48

Anderlecht ging donderdagavond pijnlijk onderuit op het veld van Trnava. Paars-wit had nochtans ambitie om hoge ogen te gooien in Europa.

Doelman Thomas Didillon hield zich na afloop niet in. “Ploegen die de wedstrijd controleren en toch verliezen, hebben vaak te weinig gegeven. Trnava toonde meer strijdlust dan wij. In een Europese wedstrijd onvoldoende inzet tonen is onacceptabel. Het doelpunt viel op een moment waarop we fysiek iets minder sterk waren en de wedstrijd wat ondergingen. Ons positiespel was niet goed, we waren minder fel op de bal”, is Didillon kritisch tegenover Sporza.

"Het is frustrerend, want we hadden tijdens de rust nog gezegd dat ze ons enkel konden kloppen op stilstaande fasen. Het is een kwestie van concentratie en inzet. Het is een collectief probleem, dat moet dringend beter. We moeten zondag een grote reactie tonen tegen Standard. Wat we vanavond lieten zien was onvoldoende. We moeten ons snel herpakken, zeker op het gebied van inzet, intensiteit en engagement”, aldus de sluitpost.

Poll

Heeft Didillon hier gelijk?

(514 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws