Lieten spelers Preud'homme in de steek? Alsof ze in strandbar zaten

Lieten spelers Preud'homme in de steek? "Alsof ze in strandbar zaten"

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 21:15do 20-09-2018 om 21:15

Michel Preud'homme heeft dit seizoen nog niet veel geluk gehad in Europa. Na de uitschakeling tegen Ajax in de Champions League volgde nu een 5-1 op Sevilla. Stephan Keygnaert van Het Laatste Nieuws is beenhard voor de spelers.

Keygnaert zag totaal geen inzet bij de spelers van Standard. "Cavanda, Sá, Cimirot, Lestienne... - alsof ze in een vuil t-shirt zonder mouwen met een sigaret aan een strandbar zaten. Zo hebben de heren gisteravond gevoetbald in Sevilla. Blijf je dan niet best thuis? Sevilla zien en sterven. Het doet pijn aan het strijdershart van Michel Preud’homme."

Mogelijk heeft dit ook gevolgen voor de match tegen Anderlecht van zondag. "In het steile openluchttheater dat het Estadio Sánchez-Pizjuán is - genaamd naar de oud-voorzitter van de club -, ging Standard op zoek naar vertrouwen, na de blutsen en builen van de voorbije weken: die moeizame zege tegen STVV, de nederlaag in Eupen, en de catchwedstrijd tegen de Karolo’s. Drie dagen voor de verplaatsing naar het Astridpark loop je liever geen gekneusd ego op. Werd dát een afknapper, zeg..."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws