Standard gaat meteen met de billen bloot in eerste Europa League-match

  Standard gaat meteen met de billen bloot in eerste Europa League-match

  donderdag 20 september 2018 om 20:50

  Standard is met een pijnlijke nederlaag begonnen aan de Europa League. Het kreeg een 5-1 aangesmeerd van vijfvoudig Europa League-kampioen Sevilla. 

  De eerste kans was voor Standard met een vrijschop van Carcela, maar Sevilla nam het commando snel over. Banega scoorde na tien minuten al de eerste goal via een vrije trap. Standard deed weinig terug, maar één moment was voldoende. Een hoekschop kwam voor de voet van Djenepo en die twijfelde niet: 1-1. Standard leek met die stand de rust in te gaan, maar Vazquez besliste er anders over met een mooi schot: 2-1 dus.

  De tweede helft was er teveel aan voor Standard, zeker nadat Ben Yedder heel snel 3-1 maakte. Sevilla drukte niet meer echt door, maar enkele versnellingen maakten nog het verschil. Ben Yedder kon op twintig minuten van het einde 4-1 maken, Banega legde de eindstand nog vast vanop de stip.

  Nu krijgt Standard op papier een haalbere kaart: het speelt thuis tegen Akhisarspor uit Turkije. Die club verloor in de andere poulewedstrijd met 0-1 van het Russische Krasnodar.

  Plaats een reactie

  Lord Wenger +14057
  donderdag 20 september 2018 om 20:54
  De zwaarste match zit er wel meteen op voor Standard. Tegen een opeenvolgend drievoudig Europa League winnaar kan dat al eens voorvallen.
  [Reactie gewijzigd op donderdag 20 september 2018 om 20:54]
  Vind ik leuk
  SD +8645
  donderdag 20 september 2018 om 21:00
  Heel teleurstellend. De verdediging met Cavanda in een glansrol was nergens terwijl de aanval te licht uitviel. het ergste is dat Sevilla niet echt goed moest zijn om vlot te winnen.
  Vind ik leuk
  ElPimpi +1584
  donderdag 20 september 2018 om 21:34
  Om het met de woorden van Kingambo te zeggen: 0 op 18 kan nog... spijtig wel
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Standard gaat meteen met de billen bloot in eerste Europa League-match