Het grote probleem van Vanderhaeghe: Nu zie je iets te vaak elf individuen

Het grote probleem van Vanderhaeghe: "Nu zie je iets te vaak elf individuen"

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 17:51do 20-09-2018 om 17:51

De stoel van Yves Vanderhaeghe bij AA Gent wankelt na enkele mindere prestaties de afgelopen weken. Volgens analist Wim De Coninck zullen verschillende spelers van de Buffalo's niet rouwig zijn na een trainerswissel.

"Veel hangt af van hun persoonlijke situatie. Jongens die elke week spelen, zullen dit niet graag zien gebeuren en voelen zich ook persoonlijk verantwoordelijk", vertelde de analist in Het Nieuwsblad. "Jongens die minder in actie komen en zich misschien wat miskend voelen - logisch met een grote spelersgroep -, zien dan misschien weer een opportuniteit als er een trainerswissel op til is."

"Maar wie zich betrokken voelt bij de club - in de eerste plaats vaak de Belgische spelers, die wat meer de media volgen - zal deze evolutie willen omkeren. Eigenlijk is er vooral nood aan een hecht collectief. Nu zie je iets te vaak elf individuen, die vooral met zichzelf begaan zijn. AA Gent heeft zeker talent, maar mist een sterk geheel en dat was de voorbije weken soms wel zichtbaar", besloot De Coninck.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws