Garantie voor goals in topper; nu mét presentje van Anderlecht-sponsor

  Garantie voor goals in topper; nu mét presentje van Anderlecht-sponsor

  Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 12:00vr 21-09-2018 om 12:00

  Anderlecht en Standard komen terug van hun Europese avontuur en kruisen de degens zondagavond in het Astridpark. Welke ploeg behoudt de aansluiting met de top van de Pro League?

  Met een vierde (Anderlecht) en zesde (Standard) plek doen beide topclubs het ondermaats dit seizoen. Om die reden zal er flink wat druk op de wedstrijd liggen van aankomende zondag!

  Kijkend naar de ontmoetingen van de afgelopen jaren, zien we een opvallende trend: de laatste drie keer dat de ploegen tegenover elkaar stonden werd er minimaal driemaal gescoord. Op 28 januari van dit jaar maakten beide ploegen zelfs drie doelpunten.

  Bookmaker Betway, bettingpartner van Paars-Wit, heeft voor deze kraker een mooie actie opgezet: Je krijgt namelijk €10 aan gratis weddenschappen* als je minimaal €5 op deze wedstrijd plaatst. Welke weddenschap dat is maakt niet uit! Heb je nog geen account bij Betway? Dan krijg je ook nog eens tot €100 aan extra speeltegoed na aanmelding!

  *Actie geldig voor nieuwe én bestaande klanten van Betway

  Plaats een reactie

  vanhimst +1047
  zondag 23 september 2018 om 14:47
  het wordt hoog tijd dat al die overbetaalde spelers van Anderlecht hun werk doen en niet alles overlaten aan de jeugd die het bijzonder goed doet , Dimata en Santini moeten ook terug gaan scoren dus ik hoop op een overwinning maar zal tevreden zijn met een gelijkspel
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws