Reactie trotse Denayer na Lyon-stunt: ''Solidariteit haalde de bovenhand

Reactie trotse Denayer na Lyon-stunt: ''Solidariteit haalde de bovenhand"

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 14:22do 20-09-2018 om 14:22

Jason Denayer spreekt vol trots over de prestatie van Olympique Lyon in de Champions League. Door een verrassende 1-2 zege op Manchester City begonnen de Fransen vlammend aan het miljardenbal.

"Dit is een collectieve prestatie. We hebben samen gewerkt en alles gegeven. Het is de solidariteit die de bovenhand gehaald heeft'', verklaarde onze landgenoot na afloop aan Le Figaro. Denayer neemt de zege op zijn ex-werkgever zeker mee naar de toekomst. ''We zijn gelukkig, dit geeft de groep vertrouwen. Het was belangrijk hier te winnen, zeker gezien ons klassement in de Ligue 1 (Lyon begon met 7 op 15, nvdr.). Nu moeten we ons voorbereiden op de volgende match."

Ploegmaat Memhpis Depay was ook zeer te spreken over de stunt. ''Ik ben blij en trots op het team", aldus Memphis na afloop tegenover diverse media. "We hebben veel jonge spelers. Dat we ze in een uitwedstrijd kunnen verslaan is heel goed. We weten dat ze goede spelers hebben, maar wij hebben ook goede spelers. We probeerden druk uit te oefenen en agressief te zijn. Zo'n wedstrijd vonden ze lastig."

"Als je dan 1-0 voor staat krijg je het gevoel dat je er misschien wat uit kunt halen. Je gaat een duel niet aan om te verliezen. Met een gelijkspel waren we ook blij geweest, maar waarom zouden we niet kunnen winnen? Die wens hebben we laten zien." 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws