Charleroi zit met een probleem: 'Carolo's zitten vast aan overbodig drietal'

Charleroi zit met een probleem: 'Carolo's zitten vast aan overbodig drietal'

20-09-2018 14:15
1

Charleroi had tijdens de voorbije transfermercato graag afscheid genomen van Francis N'Ganga, Enes Saglik en Benjamin Boulenger. Dat is niet gelukt, waardoor de club met een probleem zit.

Charleroi had het drietal al in een vroeg stadium duidelijk gemaakt dat er bij de Carolo's voor hen geen toekomst meer was. Desondanks werd er geen oplossing gevonden. Nochtans dienden zich daartoe genoeg kansen aan. La Capitale weet dat de spelers voorstellen uit de Cyprus, Turkije en Portugal naast zich neerlegden. Daarnaast was er ook interesse uit de Proximus League, maar die pistes eveneens op niks uit.

De clubleiding greep hard in en liet Boulenger, N'Ganga en Saglik apart trainen. Deze week sloten ze aan bij de beloften, maar meer dan dit zit er niet in. Charleroi zit dus tot en met januari vast aan het drietal of er moet besloten worden om te onderhandelen over de verbreking van de contracten. Boulenger en N'Ganga hebben nog een verbintenis tot volgende zomer, Saglik zelfs nog tot 2020. Het is hoe dan ook een verveldende kostenpost voor Charleroi.