Devroe schrijft duo nog niet af: ''Dan heb je tijd nodig''

Devroe schrijft duo nog niet af: ''Dan heb je tijd nodig''

20-09-2018 12:35
5

Anderlecht haalde deze zomer met Luka Adzic (20) en Kristal Abazaj (22) twee onbekende jongelingen in huis. Voorlopig speelden beide heren nog geen enkele minuut. Sportief directeur neemt het duo echter in bescherming.

Ongerust fans vragen zich af wanneer het tweetal in beeld zal komen. Devroe vraagt geduld, aangezien de transfer naar Anderlecht een grote stap betekende voor zowel de Serviër als de Albaniër. ''Luka eindigde vorig seizoen met een blessure, lag in het tussenseizoen daardoor stil en hervatte daarna in de zware voorbereiding van Hein. De voorbije maanden heeft hij mogelijk al meer gelopen dan het voorbije seizoen. Dan heb je wat tijd nodig'', tekende de webstek van Anderlecht op.

Devroe was daarnaast op de jonge leeftijd van Adzic. ''Hij is ook nog maar 20 jaar. Twee weken terug speelde hij anderzijds al een goede partij met de U21 van Servië, die 21 op 21 hebben in hun groep'', zag de sportief directeur al een aanknopingspunt.

Volgens Devroe zal Abazaj zich op den duur ook gaan tonen. ''Bij Abazaj een gelijkaardig verhaal. Hij is heel goed begonnen in de voorbereiding en het harde labeur op training zal stilaan, ook voor hem, omgezet worden in resultaten'', klinkt het hoopvol.

Lees ook: Devroe sneert naar fans na vele kritiek op Twitter: "Als ik dat moet geloven…"