Keept Courtois straks alles of niets? 'Perez wil één doelman'

Keept Courtois straks alles of niets? 'Perez wil één doelman'

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 09:25do 20-09-2018 om 09:25

In LaLiga is Thibaut Courtois al de nummer één van Real Madrid, maar in de Champions League is dat voorlopig nog niet het geval. Mogelijk verandert dat snel.

Woensdag kende Real Madrid geen enkel probleem met AS Roma. De Champions League-winnaar van de voorbije jaren haalde het met 3-0 van AS Roma. De Romeinen kwamen amper in de buurt van Kylor Navas, die van trainer Julen Lopetegui in het kampioenenbal de voorkeur krijgt op onze landgenoot.

De Champions League lijkt een zoethoudertje voor Navas, maar bij Het Laatste Nieuws meent men dat dat wel eens snel voorbij kan zijn. 'Courtois weet natuurlijk dat Navas niet langer de toekomst is van Real', schrijft de krant.

'In de competitie heeft Courtois het pleit al gewonnen -, en midden september is nog geen tijdstip om zich al te veel te ergeren, temeer daar de journalisten die dagelijks de club volgen, overtuigd zijn dat Pérez en het bestuur zo snel mogelijk één titularis willen voor alle competities. Zij achten het onwaarschijnlijk dat Navas zomaar de Champions League-campagne in de schoot krijgt geworpen', stelt Het Laatste Nieuws. 

Poll

Wie is er beter?

(482 stemmen)

Plaats een reactie

Daydreamer +5710
donderdag 20 september 2018 om 12:14
Zoals ik eerder al aangaf: Pérez probeert zijn aankoop door te drukken! Vorig jaar durfde/kon Zidane optornen tegen zijn voorzitter en koos deze resoluut voor Navas. benieuwd of de huidige trainer dit ook aandurft en of hij voldoende aanzien heeft om dit ook te kunnen...
Vind ik leuk
Geofpurple +6197
donderdag 20 september 2018 om 15:13
Niet tegenstaand Courtois een topkeeper is, vind ik het niet erg hij nu effe op de blaren zit. Als mens is dat echt een naar persoon (fameus narcistische trekjes)
Vind ik leuk
CedricVDE +1297
donderdag 20 september 2018 om 20:03
Akkoord, daarom ben ik nooit een fan geweest en zal ik nooit een fan zijn van Courtois. Vind zichzelf de beste keeper, terwijl ik er zeker nog twee ken die beter zijn dan hem. Niet omdat je eens een prijs wint dat je de beste keeper bent. Ik hoop eerlijk gezegd dat Navas in de goal staat en Courtois niet, niettegenstaande zijn het wel twee topkeepers.
Vind ik leuk
Vancamp +225
vrijdag 21 september 2018 om 12:08
Courtois een van de beste,heb hem nooit horen zeggen dat hij de beste is.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws