Keept Courtois straks alles of niets? 'Perez wil één doelman'

Keept Courtois straks alles of niets? 'Perez wil één doelman'

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 09:25do 20-09-2018 om 09:25

In LaLiga is Thibaut Courtois al de nummer één van Real Madrid, maar in de Champions League is dat voorlopig nog niet het geval. Mogelijk verandert dat snel.

Woensdag kende Real Madrid geen enkel probleem met AS Roma. De Champions League-winnaar van de voorbije jaren haalde het met 3-0 van AS Roma. De Romeinen kwamen amper in de buurt van Kylor Navas, die van trainer Julen Lopetegui in het kampioenenbal de voorkeur krijgt op onze landgenoot.

De Champions League lijkt een zoethoudertje voor Navas, maar bij Het Laatste Nieuws meent men dat dat wel eens snel voorbij kan zijn. 'Courtois weet natuurlijk dat Navas niet langer de toekomst is van Real', schrijft de krant.

'In de competitie heeft Courtois het pleit al gewonnen -, en midden september is nog geen tijdstip om zich al te veel te ergeren, temeer daar de journalisten die dagelijks de club volgen, overtuigd zijn dat Pérez en het bestuur zo snel mogelijk één titularis willen voor alle competities. Zij achten het onwaarschijnlijk dat Navas zomaar de Champions League-campagne in de schoot krijgt geworpen', stelt Het Laatste Nieuws. 

Poll

Wie is er beter?

(482 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws