Preud'homme: Ik zal tevreden zijn, zelfs in geval van verlies, als ...

Preud'homme: "Ik zal tevreden zijn, zelfs in geval van verlies, als ... "

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 08:46do 20-09-2018 om 08:46

In zijn eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League moet Standard meteen vol aan de bak. Het speelt immers op het veld van Sevilla. Naar eigen zeggen kan Michel Preud'homme onder één voorwaarde leven met een nederlaag tegen de Spanjaarden. 

In Het Laatste Nieuws blikt Preud'homme vooruit op de wedstrijd van donderdagavond. "Ik zal tevreden zijn, zelfs in geval van verlies, als mijn spelers laten zien dat ze vooruitgang hebben geboekt sinds hun slechte matchen tegen Ajax en Eupen. Ik wil dat ze onze richtlijnen respecteren en negentig minuten lang gefocust zijn. Dan zouden we een stap voorwaarts gezet hebben."

De voorbije jaren maakte Sevilla indruk in de Europa League. "Sevilla blijft een grote club. Champions League-niveau. Je zou veel Belgische clubs een plezier doen met spelers die hier het wedstrijdblad niet halen. Qua techniek en snelheid van uitvoering is het de top. Als we hier verliezen, zal iedereen dat normaal vinden. Maar mijn groep rekent niet op die manier. Mijn jongens doen hun best, ongeacht de tegenstander", stelt de trainer van Standard. 

Lees ookCarcela is niet bevreesd van topspelers bij Sevilla: "Heb je bij ons toch ook"

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

(100 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws