Anderlecht twijfelt niet aan Vanhaezebrouck: “We kunnen kampioen spelen”

Anderlecht twijfelt niet aan Vanhaezebrouck: “We kunnen kampioen spelen”

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 08:08do 20-09-2018 om 08:08

Net zoals vorig seizoen moet RSC Anderlecht al vroeg in het seizoen achtervolgen. Door het oude bestuur werd René Weiler al snel bedankt voor bewezen diensten. Het nieuwe bestuur houdt Hein Vanhaezebrouch in het zadel.

Ondanks drie mindere wedstrijden is het vertrouwen in een goede afloop bij Anderlecht nog groot. "We geloven dat we met deze kern kampioen kunnen spelen, als we de coach de tijd geven. En die tijd krijgt hij", stelt Luc Devroe op de website van Anderlecht.

"Uiteraard willen we nu al graag bovenaan staan, maar de prijzen worden pas in mei uitgedeeld. Indien nodig kunnen we in de mercato van januari nog altijd bijsturen. We zijn ook niet afhankelijk van één bepaald systeem. Dat zullen we dit seizoen zeker nog zien."

Volgens Devroe is er beterschap ten opzichte van vorig jaar. "We hangen ook niet af van individuen. De kern heeft al laten zien dat ze kunnen voetballen en domineren. Misschien nog niet de volle 90 minuten, maar we hebben bepaalde periodes al heel wat moois op de mat gelegd. Zaken die je de eerste matchen van vorig seizoen niet gezien hebt."

Lees ook: Devroe: 'Blij dat Markovic niet kwam en goed dat Mbemba niet terugkeerde'

Poll

Speelt Anderlecht met deze kern kampioen?

(193 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws