Dimata over mooie band met Lukaku: Dacht dat hij bij ons zou blijven slapen

Dimata over mooie band met Lukaku: "Dacht dat hij bij ons zou blijven slapen"

Gepubliceerd: dinsdag 18 september 2018 om 14:27di 18-09-2018 om 14:27

Momenteel loopt Landry Dimata in de aanval van RSC Anderlecht. In het verleden was dat Romelu Lukaku. In Sport/Voetbalmagazine geeft Dimata toe hij opkijkt naar zijn voorloper. De twee hebben een speciale band. 

"Ronaldo en Lukaku hebben dezelfde mentaliteit, maar ik identificeer mij meer met Romelu, omdat ik hem persoonlijk ken", aldus Dimata. "Ik ben een jaar of twee geleden met hem bevriend geraakt na een match tussen Oostende en Anderlecht. Hij is mij toen na de wedstrijd komen complimenteren in de kleedkamer. Sindsdien zijn we contact blijven houden."

De twee hebben regelmatig contact. "We zijn elkaar al een paar keer tegengekomen bij de nationale ploeg. Laatst is hij Dodi (Lukebakio, nvdr) en mij komen opzoeken in onze kamer. Hij heeft toen twee of drie uur met ons gesproken. Ik dacht op een bepaald moment dat hij bij ons zou blijven slapen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws