'City schort onderhandelingen op: salariseisen aanvaller zijn veel te gortig'

'City schort onderhandelingen op: salariseisen aanvaller zijn veel te gortig'

18-09-2018 08:13
1

De contractonderhandelingen tussen Manchester City en Raheem Sterling zitten muurvast. De Premier League-kampioen wil het contract van de 23-jarige aanvaller verlengen, maar diens salariseisen zouden de club te gortig zijn.

Dat meldt The Guardian. De voormalig speler van Liverpool schrijft nu wekelijks zo'n 190.000 euro bij, maar hij wil een van de best betaalde spelers worden met bijna 250.000 euro. Dat vindt City te veel van het goede, waardoor de gesprekken voorlopig zijn opgeschort.

Het huidige contract van Sterling loopt nog door tot medio 2020. Manchester City is er veel aan gelegen om die verbintenis snel te verlengen om te voorkomen dat de Engels international komende zomer voor een habbekrats verkocht moet worden. Het afgelopen seizoen was Sterling goed voor 23 doelpunten.

"Het is algemeen bekend dat we heel blij met hem zijn en graag met hem verder willen", liet manager Pep Guardiola afgelopen weekeinde weten. "De club kent mijn standpunt en die delen we. Het is nu aan de club en de zaakwaarnemer."