Vandenbempt niet onder de indruk van Bruggeling: “Speelde nog geen goede match

Vandenbempt niet onder de indruk van Bruggeling: “Speelde nog geen goede match"

17-09-2018 23:31
6

Op het einde van de transferperiode haalde Club Brugge Kaveh Rezaei naar het Jan Breydelstadion. Blauw-Zwart betaalde ettelijke miljoenen voor de aanvaller, maar Peter Vandenbempt is van mening dat Rezaei zijn geld nog niet waard is geweest.

Vrijdag speelde Rezaei tegen Sporting Lokeren (2-1) niet meteen zijn gelukkigste wedstrijd. "Eigenlijk heeft hij nog geen enkele goede wedstrijd gespeeld. Ook vrijdagavond was hij weer enorm ongelukkig in zijn acties. Hij zat in de zak van Deschacht. En dat mag je toch enigszins opvallend noemen, toch als het hier over dé zomeraanwinst van Club Brugge gaat", stelde de man van de radio bij Extra Time de analist in Extra Time

Rezaei speelde tegen Lokeren niet aan honderd procent. Vandenbempt hoopt dat dat iets verklaart. "Ik vond het trouwens opvallend hoe sterk Deschacht vrijdag was. Hij was echt messcherp. Daarna had hij het wel wat moeilijker met Loïs Openda. Ik hoop ergens dat de prestaties van Rezaei enigszins te wijten zijn aan een blessure, dat zou toch al wat kunnen verklaren."

Lees ook: Leko mist Rezaei, maar heeft ook goed nieuws uit de ziekenboeg